Premium Partner

Onze premium partner is Leuven Central. In samenwerking met Leuven Central organiseren we aan food pairing, beer tastings en natuurlijk onze bierbeleving “Zot van Bier”.

Lokale partners

LeuvenInsideOut werkt graag samen met de allerbeste lokale speciaalzaken die puur vakmanschap en artisanale klasse ademen. Zo garanderen we dat onze proevers streekeigen en van hoogstaande kwaliteit zijn.

We werken vast samen met de beste chocolatier van Leuven: Bittersweet. Maar ook met dé referentie op gebied van Whisky and Gin: Angel’s Share.

Voor ons drukwerk rekenen we op drukkerij Lamine, meesters in druk.

LeuvenInsideOut staat voor lokale economie, authentiek en korte keten. We zijn ambassadeur voor onze stad zowel naar onze bezoekers toe als de partnerships die we aangaan.

Combodeal-partners

Samen met onze Leuvense partners Arcave, Laser3000, Exit Room en Balls&Glory biedt LeuvenInsideOut combodeals aan: stel zelf je combinatie programma aan een ongelooflijk scherpe prijs samen.

Onze combodeals zijn ideaal om snel, efficiënt en goedkoop de perfecte be-leuven-is samen te stellen. Ideaal dus voor je familiefeest, vrijgezellen, kinderfeestje of teambuilding.