Leuven heeft véél te bieden. LeuvenInsideOut is de partner om voor jou een goedgevulde dagtrip samen te stellen! We leiden je in 2 wandelingen of fietstochten langs de highlights in Leuven, laten je lunchen op de lekkerste adresjes en zorgen voor de gezelligste tussenstops!  Ook voor een tip wat betreft de overnachting mag je ons zeker contacteren.

LeuvenInsideOut komt graag tegemoet aan jullie specifieke wensen. Willen jullie langs een bepaald traject wandelen of fietsen? Hebben jullie een highlight die jullie absoluut willen zien? Vraag het aan!

Ook volgende extra’s kunnen aangeboden worden:

  • Proevertjes onderweg
  • Toren van de Bibliotheek
  • Stadhuis
  • Leeszalen van de Centrale Bibliotheek
  • Bijzondere plekken zoals Archief, Hollands College, Beiaardbezoek of Maurits Sabbebibliotheek (op aanvraag)

Voorbeelden van belevingen op maat:

  • een studiebureau wilde op hun be-leuv-ing ook een aantal van hun projecten bezoeken + het bijzondere stadsarchief met prachtige ingekleurde architectuurontwerpen. LeuvenInsideOut kreeg het voor elkaar.
  • ING Leuven deed een leuke tapas-tour die startte in volkscafé Leuven Central en via allerlei opdrachten ook de leukste proevertjes meepikte

We steken in samenspraak met jullie een prachtbeleving in elkaar, die afgestemd is op de wensen van de groep. Het is jullie be-leuven-is! We helpen jullie om de hele groep een perfecte herinnering te bezorgen.

Contacteer ons  vrijblijvend voor een offerte of meer info.

Contacteer ons vrijblijvend

Vijf plaatsen in Leuven die je zéker moet gezien hebben

Volgende 5 must-sees kan je na een dagje onder de vleugels van LeuvenInsideOut zeker afvinken.

1. Grote en Oude Markt

Op de Grote Markt staat de trots van Leuven : het mooiste stadhuis ter wereld! De Sint-Pieterskerk en het Tafelrond maken deze drie-eenheid compleet. De Oude Markt is de Langste Toog ter wereld en de vele terrassen zijn onweerstaanbaar op zonnige dagen

2. Het Pauscollege

Het mooiste college van Leuven zit vol bewogen verhalen en vervult vandaag opnieuw zijn functie van weleer : studenten huisvesten

3. De Universiteitsbibliotheek

Iconisch beeld van Leuven. Aan het Ladeuzeplein waar tal van festiviteiten en markten doorgaan prijkt een oorlogsmonument én werkende wetenschappelijke bibliotheek. Van Unicorns op de zijgevels tot nooit gerealiseerde balustrade en keverplafond : we got stories to tell…

4. De Botanische Tuin

Ons favoriet plekje van Leuven : een groen pareltje met een verrassende verscheidenheid. Prachtig in elk seizoen. Hier gaan kunst, wetenschap en groen hand in hand

5. Het Groot Begijnhof

Last but not least: volledig terecht op Unesco werelderfgoed. Een klein stadje in de stad. Gered van de ondergang verbluft dit romantische plekje elke bezoeker met zijn prachtige hoekjes. Instagram perfect!

Op aanvraag kunnen we zelfs een tweedaagse uitwerken (weekendtripje), eventueel zelfs in combinatie met die andere prachtige Dijlestad : Mechelen!

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte of meer info.

Getuigenissen

Dit vertelden klanten over een geslaagde dag met LeuvenInsideOut:

Wij hebben een geweldige dag gehad, iedereen was supertevreden, moe maar voldaan. Blijkbaar hadden we iets meer dan 7 km gewandeld. Dat is toch al de moeite.

Maar het was op geen enkel ogenblik saai, een heel goede mix van verhalen met ook op tijd een pauze. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ik ga het zeker voor volgend jaar in onze brochure met daguitstappen opnemen.

Inge B & V reizen nv

En deze:

Hallo, bedankt voor de meer dan geslaagde rondleiding en begeleiding gisteren in Leuven. Onze mensen waren zeer tevreden.

We zijn volop bezig met de planning voor volgend jaar vooraleer we twee maanden in verlof gaan. Ik denk nog eens na over Brussel en Mechelen.

Greta, Markant Wielsbeke