Leer je collega’s kennen

Teambuildings zijn dé gelegenheid om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Ze komen de groepssfeer en productiviteit van elk bedrijf zeker ten goede. Bovendien zijn teambuildings 100% fiscaal aftrekbaar!

Combodeals

Wil je een gevarieerd aanbod maar twijfel je tussen fun of cultuur? Bij LeuvenInsideOut hoef je niet de kiezen! Profiteer van onze combodeals en combineer een gidsbeurt met een activiteit bij één van onze partners. Samen met Arcave Virtual Reality, Laser3000 en Exit Room helpt LeuvenInsideOut je om snel, efficiënt en budgetvriendelijk een teambuilding te organiseren. Zo kan je voor een budget van ongeveer 50 euro per persoon je groep al een beleving in Leuven, een lasershoot én een etentje aanbieden.

Op maat

Wil je een teambuilding met net dat tikkeltje meer? Een zaaltje voor een presentatie? Een interessante spreker? Een workshop yoga? Extra hapjes en drankjes of zelf kokerellen met chocolade, bier of pasta? LeuvenInsideOut is het ideale aanspreekpunt!

Contacteer ons  vrijblijvend voor een offerte of meer info.

Contacteer ons vrijblijvend

Getuigenissen

Getuigenis van een geslaagde teambuilding:

Encore merci pour cette journée et pour tes conseils dans l’organisation de notre teambuilding !

La visite de Louvain était vraiment extra ! Mes collègues et moi-même en gardons un excellent souvenir. La visite était fun et didactique et nous n’avons pas vu le temps passer ! Je recommande Leuven inside out autour de moi.

Bàt, Julien Desiderio

Testimonial van geslaagde combodeal tussen LeuvenInsideOut – Balls&Glory en Arcave VR

Ik vond het alvast een hele fijne namiddag en avond, met een ideale combinatie van nieuwe dingen bijleren (ook al dachten we dat we Leuven kenden J), groeps-versterkende activiteiten, culinaire lekkernijen en kennismaking met een virtuele wereld. Heel erg bedankt dus om dit voor ons te hebben georganiseerd! Ook de organisatie is super vlot verlopen, wat met een al veel te drukke agenda, heel fijn was! We hopen in de toekomst nog op jullie diensten beroep te mogen doen.

Mvg, Karen