LeuvenInsideOut werkt samen met het grootste biercafé van Leuven: ‘The Beercapital’

Groot nieuws! 

Vanaf 19 april zullen de meeste van onze rondleidingen starten in het grootste biercafé van Leuven, ‘The Beercapital’!

Deze place-to-be werd enkele weken geleden overgenomen door drie enthousiaste bierkenners. Momenteel is het café even gesloten om enkele grondige verfraaiingswerken uit te voeren. Op 19 april gaan de deuren terug open en het belooft een pareltje te worden!

De zaak is gelegen pal in het centrum van onze stad, op de Grote Markt (nummer 14). In de toekomst zullen de meeste van onze wandelingen daar starten en eindigen, dikwijls gepaard gaand met een bierproeverij.

Commentaren

Kati Devos
11 juni 2018
Wij hebben de hipster wandeling gemaakt met Lieve. Voor ons een heerlijke kans om onze toekomstige buurt 'inside out' te leren kennen. Hoe leuk was dat! Speels en toch veel info meegekregen, alles met aanstekelijk enthousiasme verteld. Paadjes en bruggetjes en doorsteken waarvan we het bestaan niet eens vermoed hadden. Geeft zin om ook de rest van Leuven anders te gaan verkennen. Echt een aanrader voor een leuke middag. Dikke dank je wel.
Rit Jacobs
29 april 2018
Voor mij een tweede maal een wandeling met Lieve maar met een andere groep. Lieve altijd even gepassioneerd , zeer aangenaam ! Ook boeiend zelfs voor een tweede maal ; Mooi dagje Leuven en nog lekker gegeten in Bar Louis die Lieve voor ons reserveerde , topper !!!!!!!
Christine & Axel
28 april 2018
Génial, juste génial !! Merci Marten de cette visite de découvertes et enthousiasmante.... pour tous les âges. Les activités ont beaucoup plu aux jeunes et aux moins jeunes!! Encore merci & bravo!!