Op zoek naar een leuke activiteit voor kinderen? Ook hiervoor ben je bij LeuvenInsideOut aan het juiste adres. De meeste van onze kant-en-klare wandelingen kunnen op kindermaat gebracht worden. Onze stijl is leuk en luchtig; bijleren was nog nooit zo plezant.

Volgende wandelingen zijn ideaal voor kinderen:

Een familiefeest zonder uren te tafelen? Onze wandelingen brengen jong en oud bij elkaar. In deze jachtige tijden met internet en smartphones is het zó leuk om samen op pad te gaan, te luisteren naar een verhaal, samen opdrachten en quizjes te doen en te genieten van onze mooie stad met een streekeigen hapje en drankje.

Vrijgezellenfeest? Mannenweekend? Ladies night out? LeuvenInsideOut is jullie partner in crime. Voor de mannen is onze bierbeleving “Leuven The Beer Capital”-tour geknipt. Voor de dames is onze “Beer, babes, witches and b*tches”-tour een leuke kennismaking met de straffe madammen van Leuven. Ook “Taste the best of Leuven” is een echte aanrader voor een uitje met vrienden: liefhebbers van zowel whisky, gin of bier maar ook van likeur en chocolade komen tijdens deze wandeling zeker aan hun trekken.

Contacteer ons  voor de organisatie van jouw feestje!