Activiteiten

Wandelingen voor iedereen

Ons kant en klaar aanbod is heel uitgebreid: Leuvenaars in de schijnwerpers, Leuven inspireert, Pikachu nog aan toe, …. Om er maar enkele te noemen.
Kijk en maak je keuze. meer info 

Organiseer je dag

Heb je een vieze goesting en zie je het wat grootser…daar kunnen wij zéker inkomen! Je geknipte host voor zo een dag vind je bij ons! Bedenk het en wij doen het! Wil je het graag avontuurlijk of eerder culinair, sportief of historisch…
U vraagt en wij draaien! meer info

Over ons

LeuvenInsideOut is een team van gediplomeerde gidsen die gepassioneerd zijn door de oudste universiteitsstad van de Lage Landen. We delen graag onze kennis over Leuven, staan stil bij de bekendste gebouwen en pleinen, maar durven ook al eens van de platgetreden paden afwijken. Onze wandel- en fietstochten zijn creatief en interactief, en zorgen ervoor dat je nog wekenlang kan nagenieten van je dagje Leuven.
meer

Reviews

Elise

Berühmte Personen von Löwen: die Höhepunkte

Hallo, Zaterdagmiddag hadden we met onze vriendengroep een leuke stadswandeling met Rita. Een hartelijke groet van Elise en de vrienden

Luc Vanhoudt

Löwen inspiriert

Beste Myriam, Wij hebben allemaal genoten van de wandeling die we met jou door Leuven hebben gemaakt. Dank daarvoor.

Jan

Löwen Abkürzung

Ondanks het koude winterweer gaf deze wandeling ons energie!
Toffe en verrassende wandeling!

Charlotte

Löwen inspiriert

Een wandeling die ons een unieke kijk gegeven heeft op zowel het oude als het nieuwe Leuven. Speels, creatief en ja….inderdaad met hier en daar een hoek af! We hebben ons geamuseerd!
Een aanrader!

partners

Exitroom Leuven
Laser3000 Leuven
Penta Hotels
Arcave Leuven
Angels'Share