max 20
Deelnemers
2h30
Duur
ja
Toegankelijkheid

POPULAIR: Leuven is een culinaire hotspot! Als thuisbasis van de bekendste TV-kok bezoeken we een aantal van zijn vaste leveranciers. Stuk voor stuk echte artisanale ambachtslui die fenomenale kwaliteit leveren. Met gevarieerde stijl doorspekken we deze wandeling met kleine en grote verhalen en ludieke opdrachten. Ideale wandeling voor teambuildings, families, vriendengroepen. Leuk ook als pre-dinner walk of een actieve apero beleving. De standaardwandeling van 2,5 uur is inclusief 3 hapjes en een drankje aan 25 euro per persoon maar kan je naar hartenlust uitbreiden met extra proevers. Ook te boeken in een afgeslankte versie met 3 hapjes aan 20 euro pp.

Prijs: € 25 per persoon.

Groepen groter dan 25 pers. worden gesplitst over 2 gidsen om kwaliteit te bewaren
Geen minimum aantal deelnemers vereist!
Ben je met minder dan 10 personen, geen probleem! Dan betaal je forfaitair 120 euro voor de gidsbeurt; voor de 4 hapjes en tapje is het 13 euro per persoon of 8 euro per persoon voor 3 hapjes

Voor jeugdverenigingen en scholen is een korting mogelijk.

The Capital
Grote Markt 14, 3000 Leuven

Prijs: € 19 per persoon.

Groepen groter dan 25 pers. worden gesplitst over 2 gidsen om kwaliteit te bewaren
Geen minimum aantal deelnemers vereist!
Maar ben je met minder dan 10 personen, dan betaal je forfaitair 120 euro voor de gidsbeurt en prijs per persoon voor de hapjes
Vul hiernaast je naam en je e-mailadres al in. Selecteer de opties die je wenst en druk op reserveer. Daarna heb je de mogelijkheid om een eventuele vraag te stellen.
Of stuur een mail naar info@leuveninsideout.com met de nodige gegevens en wij nemen contact met u op.
Na het definitief reserveren ontvang je van LeuvenInsideOut een mail met bevestiging en de betalingsmodaliteiten.

Leuvenaars in de schijnwerpers!
Leuvenaars in de schijnwerpers!
Leuvenaars in de schijnwerpers!

Wandeling Beoordelingen

4.89 based on 27 beoordelingen
8 april 2024

Beste JP we hebben enorm genoten van je deskundige uitleg en enthousiasme. Een aanrader met lekkere chocolade, hapjes en het gezelschap van een ervaren gids.
Bedankt !

15 december 2023

Dag Jean-Paul,
De feedback na de wandeling was uitermate positief : iedereen heeft ervan genoten zowel van de wandeling op zich maar ook de hapjes en niet te vergeten uw deskundige uitleg en enthousiasme !
Bedankt voor deze toffe belevenis.

7 december 2023

We had an excellent tour and enjoyed it a lot. Super interesting, not a little bit boring at all, very versatile with JP who is an excellent guide. We really recommend LeuvenInsideOut, ask for Jean Paul to be your guide!

30 november 2023

Wij hadden een hele fijne namiddag met Paul in Leuven.

8 september 2023

Leuke manier om iets te weten te komen van de geschiedenis van Leuven. Enthousiaste gids, bedankt JP. Hapjes en drank was lekker en verzorgd. Zeker een aanrader.
Wendy en Tamara (DCPA AgO)

31 maart 2023

Les trois heures de cette visite sont passées si rapidement qu’on aurait voulu la prolonger. Maarten nous a donné à voir, à entendre et même à goûter Leuven. Ses animations variées et loin des clichés, nous ont informées mais aussi diverties. Nous sommes reparties enchantées d’avoir fait connaissance avec une ville chaleureuse, savoureuse. Déjà, nous avions envie d’y revenir.
Bravo à l’organisation Leuveninsideout.

31 maart 2023

Zeer fijne ervaring! JP begeleide ons door een deel van Leuven met zeer interessante geschiedenis en toffe hapjes die een perfecte aanvulling waren aan het verhaal. We hadden verschillende anderstaligen mee en dat was ook geen enkel probleem! Merci JP!

23 maart 2023

Voor een familiebijeenkomst kozen wij voor de “Taste the best of Leuven” wandeling. Dit was een schot in de roos. Onze gids Jean-Paul bood een perfecte mix van interessante informatie en verrassende interactieve elementen zodat het voor jong en oud een leerrijke, plezante en ook lekkere ervaring werd. Een absolute aanrader!

20 maart 2023

Hey JP, we zijn inmiddels weer in Nederland en hebben genoten van een hele fijne dag in Leuven. Dank nogmaals voor de rondleiding!

19 juli 2022

Wij zijn ondertussen weer thuis en genoten van een prachtige uitstap! Onze dag is heel mooi gestart dankzij jouw erg interessante, boeiende en aangename rondleiding! Je had ons echt allemaal mee in je verhalen, ook de kids! Iedereen was één en al lof over zo’n enthousiaste gids! Echt top! En ja, de artisanale garnaalkroketten hebben erg gesmaakt! 😉
Bedankt voor alles, alsook voor het mooie souvenirtje.

19 mei 2022

Hallo Maarten,

Nogmaals erg veel dank voor de leuke wandeltocht. We hebben enorm genoten van de vele mooie verhalen over de stad en waren onder de indruk van de uitgebreide kennis van onze gids. We komen graag weer een wandeltocht bij jullie doen als we in Leuven zijn.

19 mei 2022

Dag Maarten,

Ik wil je bij deze nog s bedanken voor de mooie dag. De culturele voormiddag was heel inspirerend. Grote complimenten aan het aanstekelijke enthousiasme van de dame in het stadsarchief. En voor jouw vrolijke en energieke rondgang in een mooie stad.

20 september 2021

Nous avons toutes été enchantées de notre journée à Leuven et nos en garderons un excellent souvenir.

20 september 2021

Les 3 heures de notre visite sont passées si rapidement qu’on aurait voulu la prolonger. Maarten nous a donné à voir, à entendre, à ‘goûter’ Leuven ! Ses animations, variées et loin des clichés, nous ont informées mais aussi diverties. Nous sommes rentrées enchantées d’avoir fait connaissance d’une ville chaleureuse, savoureuse. Déjà, nous avions envie d’y revenir..

29 augustus 2021

Iedereen die ik gisterenavond hoorde was zeer enthousiast. Gidsen vielen in de smaak, de insteek was origineel, stukjes Leuven gezien waar we vroeger nooit kwamen enz enz. Nogmaals heel erg bedankt.

30 augustus 2021

Fijn dat jullie ervan genoten hebben! En de zon was van de partij

18 november 2019

Bonjour Maarten, nous avons passé un superbe moment en votre compagnie . L’équipe était absolument ravie. Bien cordialement,
Alexandra

5 november 2019

Dag Maarten, we hebben genoten van de activiteit, Leuven is zeer zeker de moeite waard, zeker onder de begeleiding van jou. Bravo!

5 november 2019

De wandeling was erg leuk! Frans had ontzettend veel kennis en was bijna een wandelende encyclopedie als het gaat om de geschiedenis van Leuven, erg leuk! Hij hield ook goed het tempo erin en dat vonden we prettig. Goede aanbeveling voor een volgende keer!

22 oktober 2019

Hi Maarten,
I have really enjoyed the tour, thank you!
Best wishes,
Diana

22 oktober 2019

Beste Maarten,
Bij deze nogmaals bedankt voor de fijne, geanimeerde rondleiding in Leuven vorige zaterdag.
Iedereen was vol lof over de wandeling en aangenaam verrast.
Tot ziens,
Filiep en Anne-Marie Bettens-Maes

13 oktober 2019

Maarten,
De collega’s zijn erg enthousiast over gisterenavond dus dat heb je heel goed gedaan

13 september 2019

Hi LIO, ik vond het een hele fijne namiddag en avond, met een ideale combinatie van nieuwe dingen bijleren (ook al dachten we dat we Leuven kenden J), groeps-versterkende activiteiten, culinaire lekkernijen en kennismaking met een virtuele wereld. Heel erg bedankt dus om dit voor ons te hebben georganiseerd! Ook de organisatie is super vlot verlopen, wat met een al veel te drukke agenda, heel fijn was! We hopen in de toekomst nog op jullie diensten beroep te mogen doen.
Mvg,Karen

3 september 2019

Beste Jean-Paul,
Het was een schot in de roos met jullie op pad te gaan door Leuven. De bende vond het top met hapje en drankje. t zijn stuk voor stuk levensgenieters – dus de prima mix wat cultuur en iets nat & krachtig. Er rest ons toch nog t een en t ander te bezoeken, dus wordt gepland in de toekomst.
Nog ne dikke merci voor woord, uitleg en organisatie;)
See you next time
Lisette

7 juli 2019

Hallo,
Mag ik nogmaals benadrukken, de professionele stadstour begeleid door Maarten, waar wij zeer tevreden van zijn tijdens ons bezoek aan de stad Leuven met onze teambuilding.
Dank u wel,
Michel.

25 juni 2019

Maarten,

Bedankt voor de goede organisatie en een speciale dank aan de gidsen.
Eten was goed, rondleiding met natje en droogje was oke
Wij hebben genoten

20 mei 2019

Beste Maarten,
Het was trouwens een topdag.
Zeer goed georganiseerd en dito gidsen.
Met vriendelijke groeten,
Erik van MS Oceanos

3 april 2019

ook al waren de weergoden ons niet gunstig gezind, we hebben een leuke, lekkere en boeiende belevenis gehad olv onze toffe gids JP 😉👍 Christel, BNP Paribas

Geef een beoordeling

Beoordeling